Psihologie Online va ofera Teste psihologice, Consiliere psihologica, Cursuri, Chat, Forum, Resurse, Adrese utile


 


TERMENI SI CONDITII
TERMENI SI CONDITII
Folosirea serviciilor site-ului www.psihologieonline.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate īn continuare.
Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si cu conditiile impuse, trebuie sa īncetati folosirea serviciilor site-ului www.psihologieonline.ro.

DREPTUL DE AUTOR
A.S.C.R. este proprietarul site-ului www.psihologieonline.ro. Site-ul www.psihologieonline.ro este protejat de Legea pentru drepturile de autor. Copierea, reproducerea sau utilizarea partiala sau integrala a continutului site-ului www.psihologieonline.ro fara acordul proprietarului A.S.C.R. este interzisa si se pedepseste conform legilor īn vigoare.
A.S.C.R. isi rezerva dreptul de a modifica structura site-ului si de a face alte schimbari fara o avertizare prealabila.

DECLINAREA ORICAREI GARANTII
A.S.C.R. īsi exprima īn mod explicit declinarea oricarei garantii pe care un utilizator o poate invoca īn urma folosirii serviciilor site-ului www.psihologieonline.ro. De asemenea A.S.C.R. nu ofera nici o garantie īn cazul oricaror consecinte care pot fi cauzate de nefunctionarea serviciilor, īntarzierea informatiilor sau securitatea aplicatiilor site-ului www.psihologieonline.ro.

CONDITII LEGALE
Site-ul www.psihologieonline.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman. Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice īncercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.