Psihologie Online va ofera Teste psihologice, Consiliere psihologica, Cursuri, Chat, Forum, Resurse, Adrese utile


 


 
 
LIBRARII VIRTUALE

 divertaonline.gif

Clic aici pentru a intra

Modalitati de plata

Cum puteti plati pentru produsele cumparate?
Exista mai multe modalitati de plata, Ón functie de preferintele dumneavoastra. Astfel, puteti achita produsele achizitionate la primirea comenzii prin curierat, pe baza unei facturi. De asemenea, puteti achita si ridica personal produsele de la un magazin Diverta din localitatea dumneavoastra de resedinta. Puteti opta si pentru achitarea Ón avans prin ordin de plata Ón contul Diverta On Line numarul 2511.01.333096, deschis la Alpha Bank sucurcusala Unirii. Cartile straine pot fi platite numai Ón avans, perioada minima de livrare fiind mentionata Ón pagina produsului.

Pot folosi mai multe metode de plata?
Puteti folosi diverse metode de plata pentru comenzi diferite. Nu puteti opta pentru mai multe modalitati de plata Ón cadrul aceleiasi comenzi.

Date despre livrare

Care sunt optiunile de livrare?
Dupa cum specificam si Ón sectiunea despre Modalitatile de plata, puteti opta sa primiti produsele comandate in urmatoarele modalitati:

  1. Prin ridicare de la un magazin Diverta, la alegerea dumneavoastra – situatie in care transportul este gratuit;
  2. Prin curier TCE Logistica si Distributie, in circa 190 de localitati (click aici pt lista completa) din tara , pentru orice tip de produs comandat, cu preturi de livrare pornind de la 45.000 lei - in localitatile resedinta de judet. (IMPORTANT: Costul exact al transportului este afisat in ultima pagina dinaintea validarii comenzii DOL de catre client).
  3. Prin mesageria Postei Romane, cu ridicarea coletului de la cel mai apropiat oficiu postal, dupa instiintarea in prealabil prin intermediul unui aviz de primire, adus de factorul postal la domiciliul dumneavoastra – aceasta modalitate de livrare este valabila numai pentru articolele media (carte / muzica / filme / jocuri) –, situatie in care taxa de transport este de 25.000 lei (IMPORTANT: Aceasta modalitate de livrare nu este disponibila in Bucuresti);