Psihologie Online va ofera Teste psihologice, Consiliere psihologica, Cursuri, Chat, Forum, Resurse, Adrese utile


 


 
 
CONSILIERE PSIHOLOGICA

Centrul EXPERT

expert.gif

EXPERT - Centrul de Consultanta Psihologica si Orientare Profesionala este un centru de consiliere psihologica infiintat in cadrul Universitatii "Babes-Bolyai" si ofera servicii studentilor, elevilor, tuturor categoriilor de persoane fizice si juridice.

Centrul EXPERT a aparut pentru a completa oferta de servicii pentru studenti a Universitatii "Babes-Bolyai", pentru a raspunde nevoilor de consiliere semnalate de studenti si pentru a oferi o alternativa la serviciile psihologice traditionale din cabinete si din clinicile de psihiatrie.


Infiintarea Centrului EXPERT se bazeaza pe o analiza a nevoilor de consiliere pentru studenti realizata pe mai multe planuri:

· redefinirea identitatii campusului universitar, serviciile de asistenta pentru studenti reprezentand unul din elementele constitutive ale oricarei univeristati, alaturi de programele academice si administrative.
· analiza ofertei de servicii a universitatilor occidentale prin lansarea pe Internet a chestionarului "Survey of Counseling Services" la un numar de 45 de universitati europene.
· analiza de nevoi in cadrul Universitatii "Babes-Bolyai" printr-un studiu realizat de Catedra de Psihologie si care indica o nevoie acuta a studentilor pentru serviciile de consiliere psihologica.


Serviciile oferite in cadrul Centrului EXPERT sunt realizate de specialisti ai Facultatii de Psihologie din Universitatea "Babes-Bolyai" si acopera urmatoarele domenii:

- Consiliere si optimizare personala
- Consiliere in cariera
- Optimizare in invatare
- Psihoterapie
- Evaluare si testare
- Consultanta in MRU (managementul resurselor umane)
- Consultanta organizationala


Pentru fiecare din programele desfasurate in cadrul Centrului de Consultanta Psihologica si Orientare Profesionala EXPERT sunt oferite mai multe tipuri de servicii:

- Evaluare si testare - fiecare program dispune de o baterie de teste pe baza carora clientul isi poate evalua caracteristicile personale, abilitatile si deprinderile cognitive, strategiile utilizate in diferite situatii si stilul personal.
- Consiliere individuala - clientul are posibilitatea de a lucra individual cu unul dintre consilierii sau psihoterapeutii centrului pe oricare dintre temele incluse in programele desfasurate in cadrul Centrului de Consultanta Psihologica si Orientare Profesionala EXPERT.
- Workshop-uri/ training-uri - exista posibilitatea optarii pentru un curs aplicativ/ training realizat pentru grupuri de clienti (maxim 20 de participanti la un workshop), in care se invata diferite metode si strategii prin aplicarea in practica a unor exercitii individuale si de grup.
- Grupuri de suport - le ofera participantilor posibilitatea de a explora gandurile, sentimentele si comportamentele pe care le au intr-un mediu afectiv sigur si impreuna cu altii care sunt preocupati de aceeasi tema sau problema sub indrumarea unor consilieri. Grupurile sunt alcatuite din 6-8 participanti si unul sau doi conducatori de grup.

Pentru a lua legatura cu specialistii Centrului EXPERT puteti folosi una din urmatoarele modalitati:

Adrese:
Str. Pastorului nr. 11, Cluj-Napoca, Romania
Str. Republicii nr. 8, Cluj-Napoca, Romania
Telefon +40264120595
e-mail expert@psychology.ro

Orarul centrului
Secretariat Luni - Vineri 9.00 - 17.00
Oferirea de servicii Luni - Vineri 8.00 - 20.00